Hajós programjaink 

 

 

Sétahajózás kalózhajón
 
Kalózprogram animátorral maximum 4 felnőtt + 4 gyerek részére a Barbarossa vitorlás kalóz fantázia- és party-hajón.
 

Hasznos információk: Időpontokról előzetesen telefonon tájékozódhat. Öltözet időjárás szerint, személyi nem szükséges. Minden korosztály részére.

Sétahajózás a Balatonon
1)
Egy egyórás sétahajó út a siófoki kikötőből! Csodáld meg a Balaton és környéke szépségeit egy sétahajózás során! Nincs is más program, ami tökéletesebbé tehetné a balatoni nyaralást, mint egy kis hajókázás, amit az egész család nagyon fog élvezni! Nem kell felborítanotok az időbeosztást, hiszen a siófoki kikötőből másfél óránként indul a hajó, amely aztán 1 órán keresztül siklik majd utasaival a vízen. Ráadásul minden fedélzetre szálló ajándékba kap egy pohár üdítőt vagy bort, hogy ezzel is emeljék a program fényét. A hajókázás tökéletes a legkisebbek számára is, hiszen mindenütt a gyermekeket védő biztonsági rácsok találhatók.

 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 50%-os jegy váltandó.

2)
Bohóchajójárat gyerekeknek. 3 felnőtt + 3 gyerek részére a St. Benedek sétahajón, vagy Naplementetúra pezsgővel 4 felnőtt részére a St. Benedek sétahajón.
 

Hasznos információk: Választható: 2015. május 1.–2015. szeptember 30. Időpontokról előzetesen telefonon tájékozódhat. Öltözet időjárás szerint, személyi nem szükséges. Minden korosztály részére.
Cuba-est a Balatonon
 
A másfél órás latin hangulatú zenés hajóút Siófokon mindenkit elkápráztat! Legyen szó házassági évfordulóról, születésnapról, egy romantikus gesztusról vagy csak egy bulis estéről, ez a hajóút mindenkiben csodás emlékeket fog hagyni!

A zenés-táncos sétahajójárat során hangulatos latin zene mellett csodálhatjátok meg a Balaton part menti látványosságait. A másfél órás hajóút alatt koktél party-val és konga show-val várják a vendégeket! A tágas sétafedélzeten a táncos lábúak a latin hangulatú zenére akár rophatnak is egyet! A gyermekes családoknak pedig nem kell aggódni a fel-alá szaladgáló gyerkőcökért, ugyanis a gyermek biztonsági rácsozat az ő épségükért került felszerelésre. Csodáljátok meg Tihany és a Balaton felvidék látványosságait a hajóról, vagy csak élvezzétek a fényárban úszó tópart nyújtotta lenyűgöző szépséget az esti sétahajóról hangulatos zenei aláfestéssel és ajándék koktéllal!
 

Hasznos információk: Indulás: 2015. június 20.– 2015. augusztus 31.  21 órakor, teltház esetén 22:30-kor is. Az időpontokról előzetesen telefonon tájékozódhat. Öltözet időjárás szerint, személyi nem szükséges. Minden korosztály részére.

NAPLEMENTE TÚRA

 

Tartsa esüvőjét a Balaton közepén ringatózva, csodálatos környezetben!

Árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!

Töltsön velünk egy csodás estét, finom vacsorával, meleg és hideg ételekkel, zenével!

Várjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit!

Jön...Jön....Jön